AYDIN / DİDİM - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Yeni Mah. Cumhuriyet Cad. No 115 Didim/Aydın PK 09270
Vizyon
Geleceğini tahmin eden değil, geleceğini planlayan ve yeteneklerinin farkında olan, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş bir nesil yetiştirmek. Çevrenin bilim, kültür ve sanat merkezi bir okul olmak. Atatürklü olmak Atatürk´ün yolunda olmaktır.
Misyon
• Öğrencilerimiz, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, • Bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, • Yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, • Liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını, • Çağdaş, laik, demokrat, sosyal bir hukuk devletini benimsemelerini, • Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Sabahçı Grup Öğrenciler 08:00 - 12:50 Öğlenci Grup Öğrenciler 13:20 - 18:10
Merkezi Kömür Kaloriferli
Ulaşım
Şehir merkezindeki tüm dolmuşlar okulumuzun önünden geçtiği gibi; ilçe dışından gelen şehirlerarası otobüsleri de okulumuzun yanından geçmektedir.
İlçe Belediye Binası karşısındadır.
Okulumuz ilçe merkezinde bulunuyor.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl basketbol, futbol ve yakartop turnuvaları gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Geleneksel Çocuk Oyunları´na da ev sahipliği yapmaktayız.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü projelere destek verilmektedir.